Skip to content Skip to footer

Balans tussen werk en privé als fieldmarketeer

Het leven is drukker dan ooit! Vooral als jonge professional heb je steeds vaker het gevoel dat je 24/7 ‘aan’ moet staan. Waarschijnlijk volg je een studie, ga je regelmatig naar de sportschool en heb je ook nog een groep vrienden die je regelmatig wilt zien. Hierdoor kan het soms erg lastig zijn om een bijbaan te vinden die zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. Gelukkig hebben we bij AS Kwadraat een ideale oplossing voor dit probleem?

Bij AS Kwadraat zijn we constant op zoek naar enthousiaste fieldmarketeers. Fieldmarketing is de ideale bijbaan en is perfect te combineren met je drukke levensstijl. Wij vertellen je er graag meer over!

Flexibele werkuren

Een groot voordeel van fieldmarketing is de flexibiliteit in werktijden. Geen 9-tot-5 mentaliteit hier! Of je nu een vroege vogel bent of juist een nachtuil, je kunt vaak je werkdagen zo indelen dat ze perfect passen bij jouw ritme. En dat betekent ook dat je tijd overhoudt voor je hobby’s, sport, vrienden en familie. Een ideale combinatie dus!

Verschillende locaties

Raak jij al snel verveeld bij je bijbaan? Ben je het zat om de hele dag op kantoor te zitten? Ook dan is fieldmarketing écht iets voor jou! Bij fieldmarketing werk je namelijk op ontzettend veel verschillende locaties, waardoor geen dag hetzelfde is!

De ene dag sta je op een groot festival en de volgende dag ben je op een beurs in een chique hotel. Je komt werkelijk van alles tegen als fieldmarketeer! Fieldmarketing biedt je de kans om op verschillende locaties te werken. Dit zorgt niet alleen voor veel afwisseling, maar biedt ook de mogelijkheid om deze bijbaan te combineren met reizen. Wie wil dat nou niet?

Constant in ontwikkeling

Je bent jong en daarom is het belangrijk om constant in ontwikkeling te blijven. Bij fieldmarketing gaat het niet alleen om het promoten van producten en diensten. Binnen fieldmarketing heb je namelijk persoonlijk contact met de doelgroep. Hierbij gaat het om persoonlijke interactie, het opbouwen van relaties en het ontwikkelen van verschillende vaardigheden.

Deze vaardigheden kun je als fieldmarketeer natuurlijk direct inzetten. Je blijft dus constant in ontwikkeling. Natuurlijk zijn deze skills niet alleen goed te gebruiken binnen fieldmarketing, want ook in je privéleven komen deze vaardigheden erg goed van pas. Een win-win situatie dus!

Tijd voor jezelf

Naast dat je een bijbaan wilt combineren met je privéleven, wil je natuurlijk ook voldoende tijd krijgen om tot rust te komen. Bij AS Kwadraat begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om een goede balans te vinden tussen werk en ontspanning. Na een drukke campagne is er vaak ruimte om even op adem te komen. Zo kun je je passies buiten het werk om blijven volgen en zorg je ervoor dat je altijd met frisse energie kunt beginnen aan een nieuw project.

Maar dat is zeker niet de enige reden om aan de slag te gaan bij AS Kwadraat als fieldmarketeer. Bij AS Kwadraat vinden wij ontspanning namelijk net zo belangrijk als het werken zelf. Daarom organiseren wij regelmatig verschillende borrels op kantoor en ontzettend leuke teamuitjes. Je krijgt dus niet alleen voldoende tijd om te ontspannen, maar ook om je collega’s beter te leren kennen tijdens een gezellig evenement!

Samen sterk

Vind je het moeilijk om alleen te werken? Dan is fieldmarketing echt iets voor jou. Bij fieldmarketing werk je namelijk samen in een hecht team. Hierbij ondersteun je elkaar en krijg je de kans om samen successen te vieren. Ideaal, toch?

Dit teamwerk zorgt voor een positieve werksfeer en zorgt ervoor dat je je gesteund en begrepen voelt door je collega’s. Daarnaast is dit natuurlijk ook de unieke kans om nieuwe vrienden te maken. Fieldmarketing is dus een ideale toevoeging binnen je werk en privéleven!

Start als fieldmarketeer bij AS Kwadraat!

Fieldmarketing biedt veel voordelen. Dit is de ultieme kans om jouw vaardigheden te ontwikkelen en om nieuwe vrienden te maken. Je werkt op flexibele uren die passen binnen jouw drukke leven.

Bij AS Kwadraat zijn wij constant op zoek naar jongeren die zich willen ontwikkelen. Ben jij een iemand die niet alleen op zoek is naar een bijbaan die voldoening geeft, maar ook naar een bijbaan die kan helpen bij het bouwen van een sterke toekomst? Start dan als fieldmarketeer bij AS Kwadraat! 

Bij AS Kwadraat werk je binnen een jong en gepassioneerd team. Bij ons krijg je de kans om elkaar echt te leren kennen, zodat je nieuwe vrienden kunt maken. Bij AS Kwadraat begrijpen we dat het lastig kan zijn om jouw drukke leven te combineren met een bijbaan. Daarom kun je bij ons gebruikmaken van flexibele werkuren, zodat je jouw privéleven gemakkelijk kunt combineren met je werk. Ideaal, toch?

Kun jij niet wachten om te beginnen binnen fieldmarketing? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog bij AS Kwadraat. Wij kunnen niet wachten om jou te leren kennen!


Leave a comment