SALES

BIJBAAN

Bij AS Kwadraat werk je met een enthousiast team die zeer gedreven is om er voor te zorgen dat jij groeit en de tijd van je leven hebt. De beste baan is natuurlijk bij AS KWADRAAT!

SALES

EXECUTIVE

Droom jij van het kopen van een huis? Of een auto? Bij AS Kwadraat werken wij eraan om jou te helpen deze dromen waar te maken. Als fieldexpert zorg jij ervoor dat onze klanten op de best mogelijke manier worden geadviseerd. Met goeie begeleiding en trainingen ga jij met de juiste kennis het veld in. Door de vastigheid die wij bieden kun jij op ons bouwen.

Lees meer en solliciteer

TEAMLEIDER

Als teamleider ga je samen met jouw team het veld in en zorg je ervoor dat het commercieel resultaat behaald wordt. Jij motiveert jouw team en geeft de juiste begeleiding om het beste uit je teamleden te halen. Dit doe je door jouw skills over te brengen op de teamleden. Eenmaal terug op kantoor, vier je het succes samen.

SOLLICITEER DIRECT

VESTIGINGS-

MANAGER

Door jouw (jarenlange) ervaring en kennis in field marketing zorg je ervoor dat de teamleiders hun werk gestructureerd kunnen doen. Jij zorgt ervoor dat het kantoor op en top is en klaar is voor de volgende salesdag. Samen met de teamleider(s) zet je trainingen op, doorgroeitrajecten en leid je de teamleider op om het beste commercieel resultaat te halen met het team.

Jij bent eindverantwoordelijk voor alle resultaten die behaald worden op jouw vestiging en legt verantwoording af aan onze operationeel manager. Een functie met veel verantwoordelijkheid.

SOLLICITEER DIRECT