Fieldmarketing verkoopbaan in Eindhoven

Ben jij klaar om jouw carrière een kickstart te geven? Zoek dan niet verder! AS Kwadraat is de ideale plek om jouw talenten te ontplooien en verkoopvaardigheden te verbeteren. AS Kwadraat is meer dan een werkplek. Bij ons zorgen we ervoor dat jij plezier hebt in je werk en onvergetelijke herinneringen kunt maken met de leukste collega’s. Ons enthousiaste team kan niet wachten om jou te verwelkomen! Klinkt dat als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is fieldmarketing?

Bij fieldmarketing ga je, in de praktijk, de interactie aan met verschillende klanten. Het doel van fieldmarketing is om sterke relaties op te bouwen met klanten, merkbekendheid op te bouwen en verkopen te stimuleren.

Bij fieldmarketing staat interactie met de klant centraal. Bij AS Kwadraat krijg je de unieke kans om rechtstreeks contact te hebben met klanten. Fieldmarketing is dus een ideale manier om jouw communicatieve vaardigheden in te zetten en te ontwikkelen. Deze waardevolle vaardigheid kan je helpen om jouw carrière binnen sales een flinke boost te geven!

Werkplezier en teamspirit

AS Kwadraat is een jong en energiek bedrijf dat op zoek is naar echte toppers. Wij bieden een plezierige werkomgeving waar jij nieuwe vrienden kunt maken en plezier kunt hebben. Bij ons zit je dan ook niet alleen maar op kantoor. Wij organiseren regelmatig teamuitjes en feestjes, zodat je ook plezier kunt hebben met je collega’s.

SOLLICITEER DIRECT

Fieldmarketing bij AS Kwadraat

Ben jij op zoek naar een verkoopbaan in Eindhoven? Kies dan voor AS Kwadraat. Bij ons gaat het om meer dan alleen werken. Bij AS Kwadraat gaat het om het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, het maken van vrienden, het genieten van feestjes en het vieren van successen. Bij AS Kwadraat beschikken wij over een jong en energiek team. Dit is de perfecte omgeving om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.

Daarnaast ben je bij AS Kwadraat werkzaam binnen een snel veranderende wereld. Dit betekent dat geen dag hetzelfde is. Iedere dag bestaat uit verschillende werkzaamheden, waardoor je constant te maken krijgt met nieuwe uitdagingen. Dit zorgt er niet alleen voor dat jouw verkoopbaan bij AS Kwadraat spannend blijft, maar ook dat je jouw vaardigheden kunt blijven ontwikkelen.

Doorgroeimogelijkheden en flexibiliteit

Bij AS Kwadraat vinden wij het belangrijk dat constant in ontwikkeling blijft. Daarom bieden wij een sociale werkomgeving waarbinnen jij kunt blijven groeien en je vaardigheden kunt verbeteren. Of je nu een beginner bent in sales of al enige ervaring hebt, bij AS Kwadraat krijg jij de unieke kans om te leren, te groeien en je potentieel te bereiken.

Het leven van een jonge professional bestaat uit veel meer dan alleen werken. Bij AS Kwadraat begrijpen we dat als geen ander. Daarom maken wij gebruik van flexibele werkschema’s die zich aanpassen aan jouw levensstijl. Studie, sport, hobby’s – we zorgen ervoor dat jij werk en plezier kunt blijven combineren. Dat is wel zo fijn, toch?

SOLLICITEER DIRECT

Hands-on experience

AS Kwadraat biedt een unieke hands- on-leerervaring. Op onze afdeling krijg je niet alleen de kans om de theorie te leren, maar ook om deze theorie in de praktijk te brengen. Deze waardevolle vaardigheden zijn niet alleen waardevol tijdens je werkzaamheden, maar ook in de toekomst van je carrière!

Solliciteer nu op onze vacatures binnen field marketing

De wereld van fieldmarketing is uitdagend en rijk aan mogelijkheden. AS Kwadraat is de ideale plek om jouw reis binnen de verkoopwereld te beginnen. Wij bieden niet alleen een uitdagende verkoopbaan, maar ook een hecht team met jonge, energieke collega’s. Bij ons is plezier even belangrijk als professionele ontwikkeling. Geen reden om niet te solliciteren dus!

Ben jij klaar om jouw talenten in te zetten om onze potentiële klanten te benaderen en te overtuigen? Ben jij klaar om jezelf uit te dagen en grenzen te verleggen en om te werken met de leukste collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Twijfel niet langer en grijp je kans. Solliciteer nu op de vacature voor parttime fieldmarketing in Eindhoven en geef een kickstart aan jouw verkoop carrière. Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken. Solliciteer nu voor de parttime verkoopbaan in Eindhoven, maak deel uit van ons enthousiaste team en blijf je ontwikkelen!

SOLLICITEER DIRECT