Franchisenemer
bij AS Kwadraat

Start een vestiging bij AS Kwadraat.

SOLLICITEER DIRECT

Minimale vereisten

 • Aantoonbare ervaring in fieldmarketing.
 • Een echte motivator en inspirator voor je teamleden.
 • Iemand die ervoor kan zorgen dat er een super gezellige sfeer heerst binnen een vestiging.
 • Doorzetter die niet bang is om zijn handen vies te maken om de vestiging explosief te laten groeien.
 • Iemand die enige kaas van ondernemen heeft gegeten en begrijpt hoe je een vestiging moet runnen.
 • Iemand die een helicopterview heeft en weet wat de prioriteiten zijn binnen een vestiging.
Uren
Fulltime
Salarisindicatie
In overleg
Locatie
In overleg

Franchisenemer bij AS Kwadraat

AS Kwadraat is samen met De FanchiseAdviseur een samenwerking aangegaan om jou te begeleiden in het opzetten van jouw eigen onderneming. De Franchiseadviseur heeft jarenlange ervaring in het opzetten van verschillende franchiseformules in Nederland. Ben jij onzeker of je het kunt? Maak je dan niet druk, want je hebt experts om je heen die je gaan helpen! Op allerlei manieren en in allerlei processen van het opstarten van je eigen onderneming, krijg jij steun.

Als beginnend ondernemer is het van belang jouw netwerk in te schakelen om zoveel mogelijk talent te kunnen werven.
Je hebt immers personeel nodig om jouw toko te kunnen laten draaien en groeien. Met de opstart zul je alles uit de kast moeten trekken om de vestiging explosief te laten groeien.

Uiteraard helpt het hoofdkantoor van AS Kwadraat je bij het bedenken/formuleren van ideeën om deze groei mogelijk te maken. Alle resources die het hoofdkantoor beschikbaar heeft, zullen dan ook ingezet worden om samen een succes te maken van jouw vestiging.

Wanneer het personeel is geworven, is het van belang om de personeelsleden zo goed als mogelijk op te leiden, zodat ze zelfstandig hun werkzaamheden in het veld kunnen uitvoeren. Er zullen altijd een aantal parels zijn die de ambitie hebben om door te groeien en zelf mensen op te leiden of te begeleiden in het veld. Deze parels kun jij goed gebruiken, omdat zij uiteindelijk de operatie gaan aansturen zodat jij je nog alleen maar bezig hoeft te houden met het groter plaatje. Daarom is het belangrijk dat je iedereen die start met werken op jouw vestiging, de juiste en volledige begeleiding geeft. Zo hebben je personeelsleden genoeg bagage om hun werkzaamheden uit te voeren.

Langzaamaan zul je als franchisenemer, die zijn vestiging heeft laten groeien en de juiste captains heeft aangesteld, meer ruimte hebben om verschillende projecten op te zetten binnen je vestiging. Bij AS Kwadraat zijn er verschillende projecten beschikbaar en samen kijken we naar de juiste opdracht die past bij jou en jouw personeel. Zo halen we samen het uiterste uit iedereen!

Je bent niet alleen bij AS Kwadraat
Binnen AS Kwadraat hebben we verschillende aspirant ondernemers die bezig zijn met de opstart van hun eigen vestiging. Deze ondernemers weten als geen ander in welke fase je zit en kunnen je daarom goed helpen. Door samen verschillende casussen te bespreken en ideeën te bedenken, groei je sneller en zet je de juiste stappen. Schroom dan ook niet om je collega ondernemers te contacten!

1
2
3
4
DD slash MM slash JJJJ
loading
 • 2023

  Kennismakingsgesprek

  Kennismakingsgesprek

  juni 22, 2023

  Gesprek met directie, projectmanager en beginnend ondernemer om elkaar beter te leren kennen en te bespreken wat de mogelijkheden/wensen zijn om een eigen vestiging te starten.

 • 2023

  Verdiepingsgesprek & businessplan bespreking

  Verdiepingsgesprek & businessplan bespreking

  juni 22, 2023

  Tijdens dit tweede gesprek met directie, projectmanager en beginnend ondernemer gaan we in op jouw businessplan met de financiële aspecten.
  Zo vorm je een goed beeld van het starten van je onderneming en weet je waar je aan toe bent.

 • 2023

  Tekenen franchiseovereenkomst

  Tekenen franchiseovereenkomst

  juni 22, 2023

  Tijdens deze stap heb je al een goed beeld gevormd en zijn alle aspecten die bij een opstart komen kijken, duidelijk. Het is nu tijd om dit te formaliseren en jouw franchiseovereenkomst te tekenen, je bent nu franchisenemer.

 • 2023

  OPENING!

  OPENING!

  juni 22, 2023

  Nu is het tijd om jouw vestiging te openen en explosief te laten groeien. Veel succes!