Skip to content Skip to footer

Franchisenemer
bij AS Kwadraat

Start een vestiging bij AS Kwadraat.

Franchisenemer bij AS Kwadraat

AS Kwadraat is samen met De Franchiseadviseur een samenwerking aangegaan om jou te begeleiden in het opzetten van jouw eigen onderneming. De Franchiseadviseur heeft jarenlange ervaring in het opzetten van verschillende franchiseformules in Nederland. Ben jij onzeker of je het kunt? Maak je dan niet druk, want je hebt experts om je heen die je gaan helpen! Op allerlei manieren en in allerlei processen van het opstarten van je eigen onderneming, krijg jij steun.

Als beginnend ondernemer is het van belang jouw netwerk in te schakelen om zoveel mogelijk talent te kunnen werven.
Je hebt immers personeel nodig om jouw toko te kunnen laten draaien en groeien. Met de opstart zul je alles uit de kast moeten trekken om de vestiging explosief te laten groeien.

Uiteraard helpt het hoofdkantoor van AS Kwadraat je bij het bedenken/formuleren van ideeën om deze groei mogelijk te maken. Alle resources die het hoofdkantoor beschikbaar heeft, zullen dan ook ingezet worden om samen een succes te maken van jouw vestiging.

Wanneer het personeel is geworven, is het van belang om de personeelsleden zo goed als mogelijk op te leiden, zodat ze zelfstandig hun werkzaamheden in het veld kunnen uitvoeren. Er zullen altijd een aantal parels zijn die de ambitie hebben om door te groeien en zelf mensen op te leiden of te begeleiden in het veld. Deze parels kun jij goed gebruiken, omdat zij uiteindelijk de operatie gaan aansturen zodat jij je nog alleen maar bezig hoeft te houden met het groter plaatje. Daarom is het belangrijk dat je iedereen die start met werken op jouw vestiging, de juiste en volledige begeleiding geeft. Zo hebben je personeelsleden genoeg bagage om hun werkzaamheden uit te voeren.

Langzaamaan zul je als franchisenemer, die zijn vestiging heeft laten groeien en de juiste captains heeft aangesteld, meer ruimte hebben om verschillende projecten op te zetten binnen je vestiging. Bij AS Kwadraat zijn er verschillende projecten beschikbaar en samen kijken we naar de juiste opdracht die past bij jou en jouw personeel. Zo halen we samen het uiterste uit iedereen!

Je bent niet alleen bij AS Kwadraat
Binnen AS Kwadraat hebben we verschillende aspirant ondernemers die bezig zijn met de opstart van hun eigen vestiging. Deze ondernemers weten als geen ander in welke fase je zit en kunnen je daarom goed helpen. Door samen verschillende casussen te bespreken en ideeën te bedenken, groei je sneller en zet je de juiste stappen. Schroom dan ook niet om je collega ondernemers te contacten!

Klaar voor je volgende avontuur? Klik hieronder!

Facts & Figures

  • Branche

Zakelijke dienstverlening

 

  • Startjaar

2014

 

  • Type samenwerking

Full franchise

 

  • Aantal locaties

4 eigen locaties

 

  • Entreegeld

€5.000

 

  • Franchise fee

5%