Skip to content Skip to footer

OVER

ONS

Bij AS Kwadraat geloven we dat succes begint bij onze mensen. Wij zijn meer dan alleen een bedrijf; we zijn een team gedreven door passie, ambitie en een streven naar uitmuntendheid. Onze filosofie is eenvoudig: samen groeien, samen slagen.

Met een klein team dat groot durfde te dromen, is AS Kwadraat uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de field marketing. Onze reis is er een van constante innovatie, leren en aanpassen, altijd met het oog op het creëren van waardevolle ervaringen voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Onze

Cultuur

Bij AS Kwadraat is de cultuur er een van inclusiviteit, diversiteit en vreugde. We geloven dat een gelukkige medewerker de sleutel is tot tevreden klanten. Daarom investeren we in het welzijn van ons team door middel van diverse loyalty programma’s, teamuitjes, en beloningen zoals AS Coins, waarmee onze medewerkers kunnen genieten van de vruchten van hun harde werk.

Ons team bestaat uit enthousiaste, getalenteerde individuen die elk hun unieke vaardigheden en perspectieven naar de tafel brengen. Van fieldmarketingspecialisten tot sales agents en teamleiders, iedereen bij AS Kwadraat draagt bij aan onze levendige energie en ons gezamenlijk succes!

Jouw Toekomst bij

AS Kwadraat

Bij AS Kwadraat krijg je niet alleen een baan, je krijgt een carrièrepad dat is afgestemd op jouw groei en ambities. Met uitgebreide trainingen, persoonlijke ontwikkelingsplannen en een ondersteunende gemeenschap, is jouw toekomst bij AS Kwadraat een spannende reis van professionele en persoonlijke groei.

Sluit Je Aan Bij ONS!

Ben je klaar om deel uit te maken van iets bijzonders? Bij AS Kwadraat wacht jou een carrière die net zo dynamisch en veelbelovend is als jijzelf.