Skip to content Skip to footer

Vind de juiste sales vacatures Eindhoven bij AS Kwadraat!

Ben je beschikbaar voor een leuke, uitdagende én goedbetaalde salesbaan in Eindhoven? AS Kwadraat is dé fieldmarketingspecialist waar je jouw talenten kunt ontplooien en je carrière naar een hoger niveau kunt tillen. Bij ons heb je de perfecte sales vacatures in Eindhoven gevonden. We hebben diverse sales vacatures voor young professionals en studenten die net zo gedreven zijn als wij.

Herken jij je in

het volgende?

 • Je bent gedreven en ambitieus.

 • Je wilt een leuke baan in een dynamische omgeving.

 • Je voelt je verantwoordelijk voor het contact met klanten en adviseert ze graag.

 • Je wilt bijdragen aan goede salesresultaten en ziet sales kansen voor verbetering.

 • Je wilt jezelf continu ontwikkelen.

 • Je zoekt een baan met een vast contract en uitzicht op een glansrijke carrière.

 • Je wilt graag een leaseauto.

 • Je wilt een sales baan met leuke collega’s met wie je kunt lachen en feesten.

 • Je zoekt een unieke werkomgeving in het centrum van Eindhoven.

 • Je wilt een functie in een inspirerende werkomgeving waar je je talenten kunt ontplooien.

 • Je spreekt vloeiend Nederlands

Dan ben jij de perfecte kandidaat voor AS Kwadraat!

Wat bieden wij in onze sales vacatures?

AS COIN​

Hard werken wordt natuurlijk beloond. Niet alleen met een dikke paycheck en bonussen aan het einde van de maand en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook gave prijzen zoals een fully paid vakantie, de nieuwste gadgets of een gloednieuwe scooter.

Een Hecht team

Wij hebben een open cultuur waar je je mening kunt geven. Teamuitjes zijn altijd leuk. Ga je de volgende keer met ons mee?

SPORTEN MET KORTING​

Wist jij dat je meer (werk)geluk ervaart als jij regelmatig sport? Wij zien jou graag gelukkig en willen hier financieel aan bijdragen. Je krijgt vanuit AS Kwadraat een maandelijkse korting van €10,- op jouw sport abonnement.​

Unieke werkomgeving

Kom in een unieke en dynamische werkomgeving bij het centrum van Eindhoven. Samen met een professioneel marketing en sales (met een accountmanager, support en meer) team zorg jij voor zoveel mogelijk verkopen.

Ontwikkel jezelf

Wij bieden volop mogelijkheden om te leren en te groeien

Onze sales vacatures Eindhoven

VACATURE VESTIGINGSMANAGER SALES

Op zoek naar een uitdagende management functie? Kun je niet wachten om een ambitieus team aan te sturen en te coachen? Dan zijn we bij AS Kwadraat op zoek naar jou!

VERKOOPADVISEUR VODAFONEZIGGO

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je zeer goed verdient en wordt opgeleid tot verkoopadviseur op de particuliere markt voor een van de grootste telecomproviders in Nederland? Dan zijn we bij AS Kwadraat op zoek naar jou.

VACATURE TEAMLEIDER LOTERIJEN

Ben jij een leider in hart en nieren? Kun je niet wachten om een ambitieus team aan te sturen dat zich inzet in de spannende wereld van loterijen? Dan zijn we bij AS Kwadraat op zoek naar jou!

Over

AS Kwadraat

AS Kwadraat is een fieldmarketingspecialist die zich richt op het genereren van leads en sales voor MKB-bedrijven. We werken met een team van enthousiaste young professionals die met passie voor de dag komen. We zijn gedreven, ambitieus en streven altijd naar uitmuntendheid. Wij zijn actief in Eindhoven, Nijmegen en Utrecht. Wij bieden sales vacatures en werken samen met vele bedrijven.

ONZE

WAARDEN

Passie

We zijn gedreven door onze passie voor fieldmarketing en we geloven in de kracht van onze diensten. We zijn enthousiast over ons werk en we zetten ons met 100% in voor onze partners.

Ambitie

We zijn ambitieus en we streven altijd naar het beste resultaat. We willen de beste fieldmarketingspecialist in Nederland worden en we zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren.

Transparantie

We zijn transparant in onze communicatie en we werken altijd met een open vizier. We vinden het belangrijk dat onze partners weten wat ze van ons kunnen verwachten en we houden ze op de hoogte van de voortgang van hun projecten.

Resultaatgerichtheid

We zijn resultaatgericht en we focussen ons altijd op het behalen van de doelstellingen van onze partners. We meten de resultaten van onze campagnes en we sturen bij waar nodig.

Waarom bij AS Kwadraat werken?

Werken in een dynamische omgeving

Ons team bestaat uit enthousiaste young professionals die met passie voor de dag komen. We zijn gedreven, ambitieus en streven altijd naar uitmuntendheid.

Snelle ontwikkeling

We bieden uitgebreide trainingen en coaching, waardoor je je snel kunt ontwikkelen in het sales vak.

Flexibele werktijden

We begrijpen dat je als student of young professional een druk leven hebt. Daarom bieden we flexibele werktijden, zodat je werk en privé goed kunt combineren. Avondwerk is een mogelijkheid.

Goede arbeidsvoorwaarden

We bieden een uitstekend salaris met interessante bonussen, een fijne werkomgeving met veel leuke teamactiviteiten, vrijdagmiddagborrels en borrels na afloop van projecten.

Doorgroeimogelijkheden

We vinden het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden we diverse doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Waarom kiezen voor

Een Sales vacature bij AS Kwadraat

Ervaring: We hebben jarenlange ervaring in fieldmarketing en we weten wat werkt en wat niet. We hebben een bewezen track record van succes en we kunnen onze partners helpen hun marketingdoelstellingen te behalen.

Expertise: We beschikken over een team van ervaren professionals met een brede kennis van fieldmarketing. We kennen de markt en we weten hoe we leads en sales kunnen genereren voor onze partners.

Persoonlijke aanpak: We werken met een persoonlijke aanpak en we stemmen onze diensten af op de specifieke behoeften van onze partners. We vinden het belangrijk dat klanten zich bij ons op hun gemak voelen en dat ze weten dat ze altijd op ons kunnen rekenen.

Solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden over onze sales vacatures in Eindhoven en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan direct of stuur een e-mail met je CV en motivatie naar info@askwadraat.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Ga voor sales vacatures bij AS Kwadraat.