Skip to content Skip to footer

Teamleider Ziggo-projecten

Heb jij affiniteit met technologie en telecom? Kun je niet wachten om een ambitieus team aan te sturen en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij AS Kwadraat zijn we op zoek naar een teamleider voor onze Ziggo-projecten in Nijmegen. Dit is de unieke kans om jouw vaardigheden toe te passen in een uitdagende, technologie-gedreven omgeving. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan vooral verder!

 

Wat ga je doen?

Als teamleider van Ziggo-projecten ben je verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren en coachen van een gepassioneerd team. Je streeft ernaar om de best mogelijke resultaten te behalen en speelt proactief in op pijnpunten binnen het team. Dit doe je door voortgangsgesprekken te voeren, trainingen te geven en door teamleden te begeleiden bij de dagelijkse taken. Dit doe je door zelf ook het voortouw te nemen, door te laten zien hoe het wél moet.

Als teamleider ben je bedreven in het coördineren van teams en zorg je ervoor dat leden van jouw team optimaal en effectief ingepland worden. Daarnaast zorg je als teamleider voor een prettige werksfeer, zodat iedereen met plezier naar kantoor komt.

Bij AS Kwadraat gaat werken en plezier hebben hand in hand. Daarom doen wij er alles aan om een positieve werksfeer te creëren. Daarom organiseren wij regelmatig verschillende teamuitjes en borrels. Zo kun jij plezier hebben met je energieke collega’s!

 

Wat vragen wij?

  • Je bezit sterke leidinggevende en motiverende capaciteiten; 
  • Je kunt het overzicht bewaren en problemen binnen een team snel detecteren en oplossen; 
  • Je hebt affiniteit met technologie en telecom; 
  • Ervaring in de telecombranche is een pré; 
  • Bewezen ervaring als teamleider is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris met aantrekkelijke bonusstructuur; 
  • Doorgroeimogelijkheden; wij moedigen interne groei en persoonlijke ontwikkeling aan; 
  • Een dynamische en innovatieve werkomgeving; 
  • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Word deel van een team dat technologie en mensen samenbrengt. Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Wij kijken ernaar uit om met jou te praten over de toekomst die we samen kunnen opbouwen bij AS Kwadraat. Neem contact met ons op via het nummer 06 25 20 64 64.