Skip to content Skip to footer

Teamleider energieprojecten Rotterdam

Ben jij een gepassioneerde professional die niet kan wachten om leiding te geven aan een energiek team? Heb jij affiniteit met de energiemarkt en kun je niet wachten om jouw kennis en ervaringen in te zetten? Dan hebben we bij AS Kwadraat de perfecte uitdaging voor jou!

Als teamleider energieprojecten bij AS Kwadraat speel je een essentiële rol in de leiding en uitvoering van onze projecten voor Vattenfall, een van de toonaangevende bedrijven binnen de energiemarkt. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een gepassioneerd team van 5-7 FTE. Als teamleider zorg je voor een vlotte projectuitvoering, het motiveren van het team en een prettige werksfeer. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder!Wat ga je doen?

Als teamleider binnen energieprojecten ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een energiek team. Je zorgt daarnaast voor een efficiënte uitvoering volgens de afgesproken tijdlijnen en budgetten. Als teamleider coach en ondersteun je een team van 5-7 TFE. Hierbij is het jouw verantwoordelijkheid om een positieve werkomgeving te creëren die de professionele groei van je teamleden stimuleert.

Daarnaast zet je jouw sterke communicatieve vaardigheden in om goede relaties op te bouwen, relaties te onderhouden en het project in goede banen te leiden.

Als teamleider bij AS Kwadraat draag je daarnaast bij aan de strategische planning en besluitvorming binnen de organisatie. 

Bij AS Kwadraat gaat het om meer dan alleen werken. Plezier hebben is bij ons net zo belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om een fijne werksfeer te creëren, zodat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. Daarom organiseren wij regelmatig verschillende borrels en teamuitjes, zodat je plezier kunt hebben met je collega’s.Wat vragen wij?

  • Uitstekende communicatieve en leiderschapsvaardigheden; 
  • Sterk probleemoplossend vermogen en een proactieve houding; 
  • Bewezen ervaring in het leiden van teams en projectmanagement is een pré; 
  • Kennis van de energiemarkt is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een competitief salaris met een aantrekkelijke bonusstructuur; 
  • Een leidende rol binnen een groeiende organisatie, werken met toegewijde professionals; 
  • De kans om te werken voor Vattenfall, een grote partij in de energiemarkt; 
  • Uitgebreide kansen voor professionele groei en ontwikkeling; 
  • Een flexibele werkomgeving met de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Wil je een sleutelrol spelen binnen onze energieprojecten? Neem contact met ons op via 06 25 20 64 64 of solliciteer direct. Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken!