Skip to content Skip to footer

Teamleider Loterijen

Ben jij een leider in hart en nieren? Kun je niet wachten om een ambitieus team aan te sturen dat zich inzet in de spannende wereld van loterijen? Dan zijn we bij AS Kwadraat op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een gepassioneerde teamleider voor onze loterij projecten. Ben jij degene die we zoeken? Lees dan vooral verder!

 

Als teamleider binnen onze loterij projecten geef jij richting aan een enthousiast team dit zich vol energie inzet voor onze loterij-initiatieven.

Wat ga je doen?

Als teamleider binnen onze loterij-initiatieven ben je veel meer dan alleen een leider. Je bent namelijk ook betrokken bij het aangaan van waardevolle klantrelaties en zorgt er daarnaast voor dat bestaande relaties worden versterkt. 

Naast het onderhouden en bouwen van relaties zorg je ook voor balans, sturing en motivaties binnen het team. Hierbij streef je ernaar om de verkoopdoelstellingen niet alleen te behalen, maar juist te overtreffen! Jij zorgt voor een dynamische en productieve werkomgeving waarbinnen ruimte is om successen te vieren. Daarnaast coach en ondersteun je teamleden waar dat nodig is.

Bij AS Kwadraat is hard werken even belangrijk als het hebben van plezier. Bij AS Kwadraat zetten we dan ook maximaal in op een fijne werksfeer en werkomgeving. Daarom organiseren wij regelmatig verschillende borrels op kantoor en teamuitjes, zodat je op een ontspannen manier kunt connecten met je collega’s.

Wat vragen wij?

 • Sterke communicatievaardigheden en het talent om anderen te motiveren en te overtuigen;
 • Een drive om doelstellingen niet alleen te behalen, maar juist te overtreffen;
 • Een klantgerichte houding met een scherp oog op service en samenwerking;
 • Ervaring in de loterij- of kansspelindustrie is een plus, maar geen vereiste.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris met een voordelige bonusregeling;

 • Een belangrijke rol binnen een gedreven en energiek team;

 • Diepgaande trainingen en coaching om constant in ontwikkeling te blijven;

 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken; 

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

   

Kun jij niet wachten om als teamleider aan de slag te gaan voor onze loterij-initiatieven? Solliciteer dan meteen. Wij kunnen namelijk niet wachten om kennis met je te maken. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen via 06 25 20 64 64 of door meteen je sollicitatie door te sturen. Zien wij jou hier binnenkort op kantoor!