Skip to content Skip to footer

Van student naar fieldmarketing professional

Ben je net afgestudeerd? Dan kan de arbeidsmarkt best een beetje overweldigend aanvoelen. Het aanbod is groot en in veel gevallen is het erg lastig om een baan te vinden die bij je past. Je bent immers net gewend aan je studentenleven en plots is het tijd om te beginnen in de professionele wereld. Voor veel studenten is het lastig om deze overstap te maken. Gelukkig kan fieldmarketing zorgen voor een vloeiende overgang van student tot professional. Dit is dan ook de reden dat fieldmarketing erg populair is onder studenten die net zijn afgestudeerd. We vertellen je graag hoe fieldmarketing je kan helpen en waarom het de ideale baan is voor iedere afgestudeerde student. Ben je, na het lezen van dit artikel, enthousiast geworden? Twijfel dan niet langer en neem meteen contact met ons op. Wij bieden namelijk de unieke kans om te beginnen als fieldmarketeer. Wij maken dan ook graag kennis met je om te werken aan jouw toekomst!  

Van theorie naar praktijk

Tijdens je studie heb je ontzettend veel tijd in de studieboeken doorgebracht. Je hebt aantekeningen gemaakt en verschillende projecten mogen voltooien met je medestudenten. Als fieldmarketeer kun je deze theoretische kennis meteen gaan inzetten binnen de praktijk. Ieder gesprek is dan ook een unieke kans om deze kennis toe te passen.  Bij fieldmarketing gaat het om het maken van verbindingen, begrijpen van behoeften en het effectief communiceren van passende oplossingen. En raad eens? Je ervaringen binnen de studie, zoals het geven van presentaties en het voeren van gesprekken, hebben je hier perfect op voorbereid. Je bent dus helemaal klaar om te beginnen als fieldmarketeer en om je theoretische kennis toe te passen in de praktijk!  

Ontwikkelde vaardigheden inzetten

Tijdens je studie heb je ontzettend veel verschillende vaardigheden opgebouwd en ontwikkeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan samenwerken, communiceren en het geven van verschillende presentaties. Deze vaardigheden zijn cruciaal binnen fieldmarketing. Als fieldmarketeer moet je namelijk nauw samen kunnen werken met collega’s om opgestelde doelen te bereiken. Daarnaast moet je effectief kunnen communiceren met potentiële klanten en is het belangrijk om verschillende producten of diensten op een passende manier te presenteren.  Dit klinkt ingewikkeld, maar tijdens je studie heb je deze vaardigheden op veel verschillende manieren ingezet. Deze vaardigheden zijn dan ook direct overdraagbaar naar de echte wereld van fieldmarketing. Hierdoor leer je niet alleen om deze vaardigheden op een effectieve manier in te zetten, want het is ook de unieke kans om deze vaardigheden te blijven ontwikkelen. Als fieldmarketeer ben je dus constant in ontwikkeling, waardoor jij je ook blijft ontwikkelen als professional. Fieldmarketing is dus het ideale startpunt voor jouw glansrijke carrière!    

fieldmarketing als startpunt

Overweeg je om te beginnen in fieldmarketing als recent afgestudeerde? Dat is een uitstekende keuze. Tijdens je studie heb je namelijk al een indrukwekkende set aan vaardigheden ontwikkeld die je meteen kunt inzetten binnen dit vakgebied. Maar dat is niet het enige; fieldmarketing helpt je namelijk ook om deze vaardigheden verder te ontwikkelen en om nieuwe vaardigheden aan te leren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toepassen van verschillende verkoopstrategieën en netwerkmogelijkheden. Deze vaardigheden zijn niet alleen belangrijk als fieldmarketeer, want ook in je toekomstige carrière kun je deze vaardigheden goed gebruiken. In je rol als fieldmarketeer krijg je constant te maken met directe feedback, zowel van je werkgever als van potentiële klanten. Dit zorgt ervoor dat je jezelf constant kunt blijven ontwikkelen. Als fieldmarketeer ben je dus nooit uitgeleerd!   

Jouw toekomst, jouw keuze

De overgang van het studentenleven naar een professionele carrière kan best een beetje overweldigend aanvoelen. Bij AS Kwadraat begrijpen we dat als geen ander. Daarom zorgen wij niet alleen voor de juiste begeleiding en training, maar ook voor een gezonde dosis plezier tijdens je werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat jij deze overgang met het volste vertrouwen kunt gaan maken.  Bij AS Kwadraat voorzien wij je graag van de juiste tools, kennis en ondersteuning om te beginnen als fieldmarketeer. Bij ons is plezier net zo belangrijk als het behalen van doelen. Bij ons krijg je uitgebreid de kans om je collega’s beter te leren kennen en te netwerken. Daarom organiseren wij regelmatig verschillende borrels op kantoor en teamuitjes. Dit geeft je niet alleen de unieke kans om nieuwe mensen te leren kennen, maar ook om je successen te vieren. Dus, waar wacht je nog op? Kun jij niet wachten om je opgedane kennis in te zetten binnen de praktijk? Solliciteer dan bij AS Kwadraat. Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken. Pak deze kans, en laten we samenwerken aan jouw toekomst!

Leave a comment