Skip to content Skip to footer

VOORDELEN

Bij AS Kwadraat staan onze medewerkers op de eerste plaats. Samen zijn wij AS Kwadraat. Daarom hebben wij verschillende loyalty programma’s en teamuitjes om dit gevoel te bewaren. Lees hieronder wat je bij AS Kwadraat, naast je salaris en bonussen, nog meer aan extra’s hebt.

TEAM

UITJES

Naast hard werken maken wij natuurlijk tijd vrij om met het team naar de leukste plekken in Nederland te gaan. Wij zijn er van overtuigd dat plezier maken net zo belangrijk is als het behalen van jou resultaten! Daarom hebben wij een geweldige sfeer om jou helemaal thuis te laten voelen en jezelf te zijn. Wat is nou leuker dan fun hebben ėn geld verdienen?

AS

COINS

Hard werken wordt natuurlijk beloond. Niet alleen met een dikke paycheck aan het einde van de maand, maar ook gave prijzen zoals een fully paid vakantie, de nieuwste gadgets of een gloednieuwe scooter.

En vergeet de AS Coins niet! Ken jij ze al? Nog niet? Ik leg uit wat jij met AS Coins kunt doen. Als jij AS Coins hebt verdiend, dan kun jij losgaan in onze AS Webshop om de leukste en mooiste artikelen te bestellen. Het spaarprogramma helpt jou om jouw doelen om te zetten in realiteit Wie houd er nou niet van extraatjes?

SPORTEN MET KORTING?

Wist jij dat je meer (werk)geluk ervaart als jij regelmatig sport? Wij zien jou graag gelukkig en willen hier financieel aan bijdragen. Je krijgt vanuit AS Kwadraat een maandelijkse korting van €10,- op jouw sport abonnement. Het is tegenwoordig al duur genoeg om student te zijn!
voordelen sportschool as kwadraat